Viikonloppu alkaa !

Moikka kaikille !

 Herätessäni kerkesin kahvit hörpätä ja sitten täytyikin lähtee vähän kokeilemaan uusia musiikki juttuja , mun piti olla paikalla klo 14.00 mutta ylläri ylläri myöhästyin hieman.                                                                                                Istuin linja-autossa kuulokkeet korvissa ja katselin maisemia , ajatukset alkoivat liikkumaan tulevasta päivästä että mitähän tänään tapahtuu, tapasin tänää aivan uuden ihmisen joka opettaa minulle enemmän kone musiikkia ja voin kertoo.. näin ensikertalaisena kun katsoi sitä ohjelmaa niin mietti vaan et ”mitähän hittoa”.                                                                                                                            Vauhtiin kuitenkin päästiin ja saatiin todella hienoja juttuja aikaan, opin paljon ja haluan oppia vielä lisää. En malta odottaa että se biitti saadaan valmiiksi ja pääsen äänittämään siihen , ainiin oon unohtanu kertoa että räppään ja laulan myös suomeksi sekä englanniksi.                                                           On hienoa tehdä musiikkia ihmisen kanssa joka sitä osaa ja osaa opettaa myös! 

Kuva linja-auto pysäkiltä.

 

Soundcloudista löytyy ! DaniBeats#5

Siinä musiikkia tehdessä vierähti aikaa yli sen mitä oltiin varattu , mutta eihän sitä siinä tajunnut, mukavaa oli ja ensi perjantaina uudestaan!            Olen itse koneella vähän pientä biitin tynkää yrittäny väsäillä ja on ne kyllä ihan hyvin onnistuneet, itse tykkään paljonkin.                          Ne ovat enemmänki sellaisia relaxing soundeja että jotkut tykkäävät ja jotkut ei.  Tässä teille linkki mistä voitte käydä kuuntelemassa hieman omaa tuotantoani : https://soundcloud.com/user-55238627

Aamupäiväisen reissun jälkeen lähdinkin käymään kaupassa ja pizzalla , harvemmin pizzaa tulee syötyä , mutta kai sitä nyt joskus on hyvä vähän mäsäyttääkki.    huhhuh täytyy kyllä sanoa että olipahan päivä taas, iloinen kuitenkin olen siitä että tänään oon saanut paljon aikaa ja oon asekeleen lähempänä unelmiani ! Kotiin päästyäni oli myös ihana nähdä iloiset pupuset , heidän nimet ovat : Kössi (äitipupu) , Robin , Nasu , Pörrö (poikaset) , Simba (isukki) ja sitten tietenkin skinny marsu nimeltään Poju (:

Kössimamma
Robbana Robin
Nasupetteri Nasu
Pörrö
Isukki Simba
Poju joka on tosin nyt hieman isompi

Ja vielä viimeisenä meidä pikku vauveliini !

Kiitos että luit , mukavaa viikonloppua ja nähdään taas !

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *